Individuele coaching met een therapiehond

Is het moeilijk om grenzen aan te geven, voor jezelf op te komen en duidelijk te communiceren? Wil je bepaalde gewoontes doorbreken? Wil je ervaren hoe het is om zonder dwang en straf maar juist door samenwerken en een positieve benadering leiding te geven of te begeleiden?

Met behulp van onze therapiehonden kunnen we allerlei vragen verhelderen en ontstaat er inzicht in de manier waarop je omgaat met bepaalde vraagstukken.

Ook bij een burn-out, oververmoeidheid, dilemma’s op gebied van werk of privé, ontevredenheid, onzekerheid of vraagstukken in relaties kunnen coachingsessies met honden je weer in beweging brengen.

Welke mogelijkheden bieden wij?

We beginnen met een intake waarbij we jouw hulpvraag in kaart brengen. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de begeleiding (door een systeemtherapeut en gedragstherapeut) en ook wat betreft de mogelijke inzet van onze therapiehonden. Zo bieden we bijvoorbeeld wandelsessies, gesprekken, en inzichtgevende oefeningen met de honden. Dit kan thuis of op locatie.

Wil je weten of coaching met honden je verder kan helpen en wat de kosten ervan zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.