Teambuilding met honden

Binnen een team kunnen verschillende vraagstukken spelen rond leiderschap, communicatie, samenwerken en vertrouwen. Ook kan het voor een team leuk zijn om een actief uitje te hebben waarbij de teamgenoten elkaar op een andere en actieve manier beter leren kennen. Teambuilding met honden is dan een inspirerende, leuke en originele invulling in vergelijking met veel traditionele teamuitjes.

Onze therapiehonden geven tijdens de teambuilding inzicht in manieren van leidinggeven, samenwerken en communiceren. De honden houden de deelnemers een spiegel voor en laten in hun gedrag zien wat er speelt in een team. Zo komen onduidelijke manieren van communiceren of samenwerken boven tafel en worden bespreekbaar.

Voorafgaand aan de teambuilding doen we een telefonische intake om uitgebreid in kaart te brengen wat de wensen en vraagstukken zijn binnen jouw team. Vervolgens doen we een voorstel voor een dagdeel of sessie waarbij de hulpvraag van jullie team centraal staat.

Teambuilding op maat

De teambuilding sessies worden begeleid door een systeemtherapeut en een gedragstherapeut voor honden en zo is optimale begeleiding gegarandeerd. We zetten onze gecertificeerde therapiehonden in die het leuk vinden om met mensen te werken. Elk programma is op maat en indien gewenst verzorgen wij ook een lunch, borrel of diner.

Wil je weten of teambuilding met honden een leuke en nuttige invulling is voor jouw team en wat de kosten ervan zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.